Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2010 16:16 - ЛЮБОВТА НЕ Е САМО ВЗАИМНОСТ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА?!?!
Автор: cchery Категория: Други   
Прочетен: 4295 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 08.02.2010 16:30


Чудех се как да подхвана този пост така че да не изглеждам като "ощипана" мома, която не знае за какво писка....... и го подхващам така както се случиха нещата вчера.

Времето вчера си беше само за разходка и моделиране на снежни човеци. Ние със съпруга ми не се и замислихме дали да извеждаме децата.... то беше ясно. Направихме страхотни снежковци:

imageimage
image


Няма нужда мисля да описвам с думи радостта на децата от играта, от възможността да се търкалят в снега и да участват в създаването на снежковците. Усмивките, които виждате на снимките не са режисирани, даже не са и искани - децата бяха истински щастливи.

На това място в поста ми усещането ще стане леко минорно заради........... :

imageimage
imageimage

....... както добре виждате осрано е пространството около детската площадка. И ако сега няма деца, то като се стопи снега, това ще се промени. И нашите деца ще играят в кучешките лайна. Съгласна съм, че мястото за разходка на домашните любимци  доста се стесни, но не мога да приема факта, че точно на ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ще оставиш любимеца си да си свърши нуждата, ще подминеш с безразличие и без да почистиш........ просто е отвратно!!!!!imageimageimage

И още по-минорно ще продължи моя разказ за вчерашния неделен ден. Защото докато дъщеря ми и съпругът ми се прибраха измръзнали вкъщи, ние със сина ми решихме да направим почетна обиколка на нашия квартал.image И на връщане ни хрумна идеята да си направим един ОГРОМЕН снежен човек на полянката пред блока ни. И го направихме!!! image

Трудно ми е да ви опиша с каква радост и смях търкаляхме като Сизиф огромната първа топка и колко пъшкане паднаimage докато качим втората голяма топка върху нея. Ама какво ви говоря - вижте сами:

image
Това беше Снежко в 15.30 часа......



imageimage

Направихме и няколко смешни снимки за спомен....... и като казах "СПОМЕН", в 15.45 часа, само след 15 минутки , от  кухнята на нашия апартамент, чиито прозорци гледаха към създадения с толкова смях снежен човек, видях как големият Снежко остава наистина само спомен......image 3-ма хулигана на възраст не повече от 13 години се засилиха и с ритници, юмруци и отвратителен гърлен смях разрушиха това, което аз и моето дете бяхме направили. Не само това, ами викнаха и своите приятели - още 4-5 13 годишни момчета и взеха да се снимат с разрушения снежен човек. Не издържах и се провикнах от 8-я етаж да се махат оттам. Попитах ги какво те са направили, че да си позволяват да рушат чуждото?!? Думата "ТИКВЕНИЦИ", която излетя към хулиганите от устата на мъжа ми  си беше тъкмо на мястото. "ТИКВЕНИЦИ" - синове на същите такива ......... майки и бащи.

И си замислих защо тези момчета с такова неимоверно удоволствие разрушиха Снежко?!? Зачудих се колко ли неща те бяха създали през своите крехки 13 години живот, че така отнемаха правото на съществуване на нещо, създадено от друг?!?! Сетих се, че наближава и 14-и февурари, когато ще ми проглушат ушите от любовни послания, творения и излияния и очите ми ще гледат в червено с форма на сърце, а ще се сетим ли тогава, че ЛЮБОВТА НЕ Е САМО ВЗАИМНОСТ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА?!?! Любовта е способността да гледаш щастливо на заобикалящия те свят. Любовта е способността да се радваш на чуждото щастие. Любовта е способността да търсиш най-красивите кътчета в себе си и чрез тях да общуваш с хората. Любовта е способността да създаваш, да се раздаваш и да предизвикваш искрена усмивка. ЛЮБОВТА Е ОНОВА СИЛНО ПЛАМЪЧЕ, КОЕТО ГОРИ В ОЧИТЕ НА БОЛЕН!!! ЛЮБОВТА Е СЪЛЗАТА ОТ ГОРДОСТ В ОЧИТЕ НА МАМА И ТАТИ!

Трябва ли днешните тийнове да са болни, за да разберат какво е любов?!? Трябваше ли вчера да видя как моето 7-годишно момченце трепери от яд и болка, когато "батковците" му разрушаваха Снежко и да плаче........ за "един прост" снежен човек?!? На мен не ми бяха нужни тези сълзи, за да знам, че любовта, за която говоря по-горе е намерила плодородн почва в моето момченце.........

Имаше една страхотна инициатива на група майки да садим дръвчета в парка до нас....... вече не съм убедена, че ще го направя....... защото не искам да гледам пак от 8-я етаж как някой с лека ръка и без грам мисъл в главата минава и чупи крехките фиданки........ а вече почти нямам съмнение, че това ще се случи..........





Тагове:   мъж,   между,


Гласувай:
3



1. baimomchil - Тия пикльовци
08.02.2010 19:47
Да ги хване човек, да ги пречука от бой, да им разкърти главата, после да ги направи бомбок и като ги бомбоцира да ги върве с главата надолу и да ги рита в муцуната грозна. После пак да ги пребие и пак да ги бомбоцира и накрая да ги хване за гръцмуля и докато молят за последната глътка въздух да им се изсера в устата.

Да тинейджърска работа келешарска ама тва заслужават да почнат да уважават труда на хората.
цитирай
2. анонимен - Да ги хване човек, да ги пречука от ...
20.02.2010 15:04
baimomchil написа:
Да ги хване човек, да ги пречука от бой, да им разкърти главата, после да ги направи бомбок и като ги бомбоцира да ги върве с главата надолу и да ги рита в муцуната грозна. После пак да ги пребие и пак да ги бомбоцира и накрая да ги хване за гръцмуля и докато молят за последната глътка въздух да им се изсера в устата.

Да тинейджърска работа келешарска ама тва заслужават да почнат да уважават труда на хората.


ето това е отговор
а после се чудим защо и децата ни са такива
едно запомнете
насилието ражда насилие
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5005644
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031