Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 12:07 - Късно е чадо!
Автор: krotalka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3917 Коментари: 15 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Разхождам се из нета и чета новините, когато попадам на това. Сетиха се господа-другарите. Цял народ от години ругае срещу тая партия ДПС, ама те си запушваха ушите. Удобно им беше  с нея, защото сами си я създадоха и с нейна помощ управляваха. Сега, когато виждат, че власта им се изплъзна, се стреснаха. Късно е чадо! Народа не може да се манипулира до безкрай. Всяко нещо си има край. Някой шегаджия ще възрази, че салама има два, ама  това е друга тема Интересни са коментарите под съобщението, препоръчвам ги. Направете си труда да ги прочетете.
Не обичам политиката, но в днешно време никой не може да остане безучастен.
Нямам нищо против самите турци, и те са хора като нас. Спомням си,  как ги подкрепяхме, когато протестираха пред Народното събрание, за връщане на имената. Тогава имено българите им помагаха, като им носеха топъл чай и храна. Беше зима, студ...Аз и други помним, но те явно са забравили ония дни. Разровете се в архивите на телевизията и ще откриете кадри от тези моменти.
Не съм много сигурна, че БСП ще си вземе поука от случилото се.  Ако в новото НС се внесе закон за забрана на ДПС и двойното гласуване и те го подкрепят, тогава може и да има живот за партията им. В противен случай ще отблъснат и малкото си превърженици. То и без това повечето им избиратели са на оня свят, а нямат много младо попълнение.


Ще си позволя да копирам един коментар. Извинявай неизвестни, но не мога да посоча името ти само инициалите KGB.

Японците казват: ”Искам да има акъл като на българина. Ама онзи, втория, дето му идва след това” Р. Овч. се сети. След 4 години се сети. Р. Овч. е участник в 2 провалени управления на бСП. Той трябваше да влезе в пандиза още през 1997 г. А не сега да дава акъл. Те въобще всички от висшата номенклатура на БСП са пълни с акъл. Като мъди с кокали. И всичко знаят. По всичко са специалисти. Даже и тези, които нямат и по един ден трудов стаж. Защото работата в Първичните партийни ирганизации и разните партийни комитети трудно може да се счита за нормален трудов стаж. Е, поне в нормалните държави. Политическ проституция, която БСП практикуваше последните 4 години си има цена. Резилът и срамът на симпатизантите и липсата на уважение у партньора. ДПС умело използва неистовия стремеж на бСП към властта (изгладнели бяха, все пак 8 години ги бяха отбили от държавната ясла) за да ги вкара в схема при която огромната чст от далаверата да е за ДПС и техните обръчи от фирми, а накрая друг да вади кестените от огъня. НДСВ го отнесе най-много. Отвяха ги и те власт нама да видят дълго време. Въпреки че благодарение на икономическата програма на Царя, БСП не се провали още на втората година. БСП също се срина. и понеже ситуациоята е мако особена те ще отнесат съдебната отговорност. И ще имат най=-много кандидати за затвора. Особено ако не си затварят устите. ДПС си мисли че спечели, ама не е. Целият български народ е настроен срешу турците. И по-специално срещу ДПС. И сега, след като ББ се разправи с БСП, наред е Доган. И лошо му се пише, още повече че си има и други душмани в Парламента. Ако правосъдието отиде у Иван Костов или у Яне Янев, жална им майка. И не само на Доган, а на цялата върхушка на ДПС. А Бате Бойко само ще стои отстрани и доволно ще потрива ръце. А Р. Овч. може да си говори кавото си иска. Никой не го слуша. А най-добре да си организират пленума на бСП по-скоро и да си оправят нещата. Че както е тръгнало, ако още малко се забават може да си го провеждат и в Затвора. При пълно мнозинство, както изглежда.  





.          



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djgator - кроти
08.07.2009 12:18
Страхотен материал и перфектен коментар!!!
Права си- ако ТИ не се интересунаш от политика, то ТЯ със сигурност се интересува от ТЕБ !!!

Ще идваш ли в Пловдив и кога по-точно? :)
цитирай
2. krotalka - Весо,
08.07.2009 12:30
наистина намразих политиката, но жевея в това общество и няма начин да остана безучастна. Сега, ако искат да постигнат успех ГЕРБ, трябва да започнат с борба срещу Доган, не срещу турците, а срещу доганистите. Нека се разровят в архивитена телевизията и да изкарат на показ репортажите от онова време. Каква подкрепа им се оказваше от обикновените българи.

Утре идвам в Пловдив. Ще ти звънна.
цитирай
3. djgator - кроти
08.07.2009 12:32
За твоя информация
ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИ СРЕЩАТА МЕЖДУ Б.Борисов и главния прокурор!! Той каза, че може да се свали имунитета на Доган.. ако има достатъчно сведения!!!
ДАНООО!!!
искам 20 книги :)
цитирай
4. krotalka - ДЖ,
08.07.2009 12:37
като се видим, ще ми дадеш повече информация. В постинга на ка4ак си дадох мнението по въпроса.

Имаш книгите.
цитирай
5. анонимен - Танче!
08.07.2009 13:37
Питай Батето за Р.Овч. - той ми е голям "приятел"! :)))
По-скоро виж тва:
http://www.dnes.bg/politika/2009/07/08/skandal-cik-vze-ot-gerb-i-dari-mandat-na-dps-v-smolian.73992

Немам думи - Цик, Мик - сичко на прокурор!!!
цитирай
6. gerganana - Гергана
08.07.2009 13:49
Най-после светлина в тунела. Глътка чист въздух от тези доганисти. Аз също нямам нищо против турците, но откакто съм в университета усетих дискриминация...към българите
цитирай
7. krotalka - Бате бясна съм!
08.07.2009 17:03
Едно от първите неща с които новото правителство ще трябва да се пребори е ДПС. Това трябва да една от основните им задачи. Майната му на другото. Сега е момента. докато народа е сплотен срещу тая мафиотско-етническа партия!
Сега ще си проличи, заслужил ли е доверието,което хората му гласуваха!
цитирай
8. krotalka - Гергана,
08.07.2009 17:04
тепърва започва борбата. Това беше само първата крачка!
цитирай
9. анонимен - Не слагайте тигана,докато рибатае в морето....
08.07.2009 21:51
Чакайте да видим дали ще свършат нещо,или само ще вдигат пушилка:)))

Кроти,поздрави на Филибето и да гръмнете по една бира и за мен с диджи и Албенка!!:)))
цитирай
10. krotalka - Вихрушко,
08.07.2009 22:07
знам бе душко. Накрая ще излезе, че ние ще сме прекараните...

Ще пийнем за твое здраве. Вземи да отидеш на срещата пред Ариана в София, ще има много съблогари.
цитирай
11. iliada - Крот!
08.07.2009 22:27
Сериозен въпрос поставяш -ще поживеем ище видим............
цитирай
12. haralanov - Здравей!
10.07.2009 19:55
Незнам,нещо не вярвам на заканите на бате им Бойко!И както ти Кроти си спомняш за помощта ни към българските турци през 89-та,така и аз ще припомня нещо по-близко във времето.Че през периода 2001-2005 г.тъкмо Бойко Борисов беше главен секретар в правителството на НДСВ и ДПС.Абсурдно е да се помисли,че ДПС може да бъде забранена!На първо време ще повярвам,ако бъдат вкарани в затвора посочените от ОЛАФ персони.А именно Марио Николов и Людмил Стойков.Любопитното е,че и двамата са спонсори на Гоце Първанов!
цитирай
13. анонимен - Щом аз дето не се, ама изобщо не се вълнувах от политика,
11.07.2009 19:18
започнах да коментирам, значи нещо се случва, дай Боже да е за добро! Поздрави, Кроти!:)
цитирай
14. krotalka - Izvinete, no sam na gosti i niamam kirilica...
13.07.2009 08:41
iliada, politikata vaobschte e seriozno neschto!

haralanov - I az niamam doverie v novoto pravitelstvo, no neka pochakame, da vidim kakvo schte napravi....


Vishi - niama nachin chovek da ostane bezuchasten! Vremenata sa takiva!
цитирай
15. potv - спомени за 89-а и 90-а
19.07.2009 09:52
Дано да не греша, но през онази студена зима помагахме с чай и закуски не толкова на турците, които си искаха имената, колкото на контрамитингите от хора, които бяха против връщането на имената. В бившата "Варшава" се събираха помощите - по телевизията се явяваше театралният критик Чавдар ДОБРЕВ и апелираше към българите да помагат на антитурските демонстранти.
По телевизията тогава се появи и Стефан ЦАНЕВ и разказа за някакъв западен журналист, който видял протестиращите българи и не можел да повярва, че някъде по света може да има хора, които да протестират срещу връщането на майчините имена на свои сънародници.
Тогава ДПС все още не беше нищо. Пиша всичко това, защото позицията "българите не са срещу турците, те са само срещу ДПС" е половинчата - меко казано.
Е.Тодоров
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krotalka
Категория: Хоби
Прочетен: 1209111
Постинги: 98
Коментари: 2828
Гласове: 20000
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031