Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 18:00 - Годишен хороскоп - ВОДОЛЕЙ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 20455 Коментари: 0 Гласове:
3



image
ВОДОЛЕЙ

След една доста емоционална година, каквато беше 2012-а за Водолеите, предстои успокоение на нервите и едно своеобразно затишие пред буря. Всъщност 2012-а изискваше от тях да завършат всички недовършени във времето дела, както и да разчистят стари сметки, да изтласкат от живота си неподходящите познанства. Това беше година на чистка, а също така – и на духовно усъвършенстване. Все пак, живеем в Ерата на Водолея.

Ако сте представители на този знак, то със сигурност новата 2013-а ще ви допадне, защото ще ви дари със сила и издръжливост. Ще бъдете жизнерадостни и ще се радвате на всеки слънчев лъч. А какво по-хубаво от това да се радвате на малките и сладки неща от живота?

Като цяло, вашата 2013-а година ще бъде подвластна на три планети – Уран, Венера и Слънцето. Уран ще ви помогне да прокарвате идеите си и ще бъде благосклонна най-вече през първата половина от годината. След 17 юли тя ще се движи ретроградно по своята ос и това ще ви донесе някои лични драми, ядове и разочарования. Ще станете прекалено дръзки, прекалено свободолюбиви и често ще налагате мнението си спрямо околните. Няма да бъдете добре възприемани. Пазете здравето, особено ако сте родени между датите 4 и 11 февруари.

Венера ще ви дари с възможност да се утвърдите като хармонични натури и въпреки желанието си да критикувате, тя ще ви помага хората да ви възприемат като благи и здравомислещи. Тази планета има отношение и върху вашата финансова стабилност и по-долу в месеците са описани периодите, когато е хубаво да стартирате нова работа и да стабилизирате бюджета. Единствено между празниците по Коледа и Нова година си вземете годишен отпуск, за да не пропилеете и да не погубите всичко, което градихте цяла година.

Слънцето е небесното светило с особено значение в хороскопа ви през 2013-а година. То ще свети за вас и ще ви зарежда с енергия, сили и упоритост. Ще ви вдъхва кураж и духовен тласък. Ще ви помогне да поставите ново духовно начало.

Критични периоди през годината за вас ще бъдат дните, когато Меркурий ще се движи ретроградно по своята орбита, а това са дните между 23 февруари и 17 март, между 23 юни и 20 юли и между 21 октомври и 10 ноември. Тогава бъдете особено внимателни със своята психологическа нагласа. В никакъв случай не подписвайте договори – било то трудови, граждански, търговски. Избягвайте да влагате пари в нещо, да купувате скъпи вещи или да вземате значими решения. Това е прекрасен период за отдаване в полза на словото, литературата, духовното.

През първите десет дни от януари все още ще сте под влиянието на благоприятните емоции от Нова година. Тогава ще имате възможност да се срещате с много хора, да бъдете сред шумни компании. Най-тежката част от януари предстои през дните от 10-и до края на месеца, когато с пълна сила ще усетите и влиянието на застигащата ви Сатурнова дупка. Бъдете разсъдливи и блокирайте лошите мисли. След 20 януари ще проявявате невероятен индивидуализъм и трудно ще се подчинявате на чуждите идеи. Каквото ви е на сърцето, такова ще ви е и на езика. Ще си казвате всичко, което ви тревожи, дразни и безпокои.

Февруари ще бъде прекрасен месец, защото Венера ще прекара по-голямата част от дните във вашия знак и ще ви дари с хармония, разбирателство, възможности за финансова сполука и много любов. За съжаление, често ще бъдете прекалено сдържани и ще се налага да се съобразявате с различни обстоятелства. Задължително трябва да имате предвид, че от 23 февруари Меркурий ще обърне движението си в ретроградно и това при вас ще се отрази в сферата на парите и финансовите взаимоотношения. Просто след тази дата не планирайте никакви извънредни харчове и не влизайте в борчове.

Въпреки че съветът към вас е да не предприемате каквито и да е било финансови инициативи през края на февруари и първата половина от март заради ретроградното движение на Меркурий, вие точно тогава ще сте подлъгани от нова работа, от подписване на финансов договор или добри условия по кредит. Не се лъжете, защото ще ви затворят очите и ще си навлечете големи проблеми. След 23 март ще бъдете далеч по-общителни отколкото бяхте през първите два месеца от годината. Ще разширите кръгозора си от контакти, но често ще искате да властвате над новите запознанства. Давайте малко повече лична свобода на новите си приятели.

През април ще бъдете доста общителни, но и ще обвинявате другите за своите собствени грешки, което не е никак добра черта. Ще се намесвате в чужди разговори, ще бъдете агресивни, динамични и ще поемате излишни инициативи, уж да помогнете дори там, където помощта ви е нежелана. Съветът ми е да си правите пас и въпреки това, след 21 април ще се инатите и ще се натрапвате в живота на своите близки – деца, роднини, приятели и родители. Ще им насаждате своето мнение и няма да им давате право на лична свобода.

През първите десетина дни от месец май ще бъдете доста търсена компания, въпреки че все ще натрапвате своето мнение и ще го имате за най-правилно. Всъщност това ваше поведение може да се счита като начин да привлечете вниманието върху себе си, защото през 2013-а година ще се нуждаете главно от внимание. До 15 май ще успеете да се съсредоточите в ангажиментите си и да подобрите взаимоотношенията вкъщи, а след това ви очаква прекрасно развитие на работното място и промени в личен план, които за щастие ще се окажат благоприятни. Просто се отпуснете и бъдете търпеливи. Промените в живота ви ще дойдат една по една.

През първите десет дни от юни ще сте подвластен на доста добър аспект, който ще ви помогне да стабилизирате бюджета си, да запълните някои празнини във финансовото си състояние, а на безработните – да намерят нова работа, стига да я търсят по честен и коректен начин или чрез много близки познати. Като цяло, юни е прекрасен месец, като се изключи ретроградното движение на Меркурий, което ще стартира на 23-о число и този път може да ви докара здравословни проблеми или ядове с някой електроуред. Просто бъдете по-внимателни и ако телевизорът се счупи, не отдавайте голямо значение – дошло му е времето.

До 20 юли можете да очаквате доста проблеми, създадени от ретроградното движение на Меркурий, но в никакъв случай не бива да си внушавате фатални неща. Просто приемете всичко като закачка от съдбата. За сметка на ретроградното движение, целият месец ще бъде подвластен на доста благоприятен аспект и вие успешно ще се справите с физическите си травми, причинени от невнимание, с умората и недоспиването. Ще укрепнете и ще имате сили и енергия.

През първата половина от месец август трябва да бъдете внимателни със своите финанси, тъй като сте податливи на обстоятелствата и ще преживеете кризисен момент. Бъдете пестеливи и ако сте на почивка, просто я прекарайте по-икономично. Ще гледате прекалено меркантилно на нещата и ако ви предстои интервю за работа, то със сигурност ще си пожелаете неоправдано висока заплата. Насрочете такива интервюта за след 16 август, когато започва доста по-благоприятен период, а лично при вас ще се наблюдава едно пробуждане и раздвижване, съчетано с благоприятни промени, стига да не сте прекалено самоуверени и безразсъдни.

През първите десет дни от септември ще се запази благоприятната тенденция на успеваемост, хармонизация на взаимоотношенията и благоприятни промени, стига да не сте прекалено прибързани и дразнещо амбициозни. Придържайте се към златната среда, която за момента е най-благоприятното нещо. След 10 септември внезапно ще станете прекалено любопитни спрямо финансовото състояние на своите приятели, колеги или роднини и ще досаждате с въпроси от паричен характер, което към този момент на годината никак няма да се възприеме радушно. През септември материалните въпроси на тема „Колко пари вземаш?” ще дразнят много околните и не се учудвайте, ако към края на месеца хората странят от вас.

За разлика от септември, когато бяхте доста досадни за всички хора около вас, през октомври ситуацията е съвсем друга. Ще осъзнаете грешките си, емоцията ви ще стихне и малко по малко ще тръгнете към стабилността във взаимоотношенията. Добрата новина е за професионално израстване, ако вече сте започнали работа в началото на годината или през летните месеци. За други добрите вести са за старт на нова работа, стига това да не се случва в период на ретрограден Меркурий, тоест от 21-о число нататък. Гледайте да подпишете трудовия си договор преди тази дата, за да бъде постоянен и безпроблемен.

През ноември ще бъдете резервирани, изпълнителни и много съсредоточени в малките, дребни детайли на работното място. Това е прекрасно време за занимания с рутинни действия, с поправяне на стари грешки и поглед назад във времето. На 11 ноември Меркурий отново ще тръгне директно по своята орбита и ще ви дари с възможност да растете в служебната йерархия или да преподпишете трудовия си договор, ако сте го подписали по време на ретрограден Меркурий. Заради прекалената си вглъбеност в детайлите обаче през този месец рискувате да пропуснете важни ангажименти и срещи от социален тип. Гледайте малко по-глобално.

През декември ще сте в прекрасно настроение, а очакването на празниците ще се превърне в идилия за вас. Въпреки всичко, не харчете прекалено много пари за украса и подаръци, а бъдете пестеливи – според джоба си. След 8 декември рискувате да се превърнете в безволеви и съгласяващи се с всяко обстоятелство хора – черта, която никак не е позната във вашия характер. Коледните празници задължително изкарайте вкъщи а между Коледа и Нова година си вземете отпуск. Заради ретроградното движение на Венера от 22 до 31 декември сте в състояние да сринете всичко, което градихте от началото на новата година на работното място. Пожелайте си нещо хубаво и посрещнете първите часове на 2014-а с усмивка.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887567
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031