Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2008 15:07 - Изкуството да съблазниш
Автор: krotalka Категория: Изкуство   
Прочетен: 12739 Коментари: 66 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

      Не знам от къде да започна. Много е сложно всичко. Започна като игра, забавление или по-точно предизвикателство. Не очаквах, че ще се превърне в професия. Доходна при това! Не, не проституирам, далеч съм от тях. А може и да не съм толкова далеч, кой знае...?! Но във всеки случай не търгувам с тялото си.
         И така:
       Започна с молбата на една приятелка. Нейна колежка се съмнявала във верноста на мъжа си. Помолиха ме да проверя, колко му е слаб ангелът?! Така де, докато не се подложи на изкушение, не можеш да знаеш, дали човекът до тебе ти е верен. Надлежно инструктирана, какво харесва, за какво може да се говори с него и прочие подробности, успях да се запозная с Обекта. Защо го наричам Обект ли, ами защото  той си е такъв! Обект на съблазнителското изкуство! Цяло изкуство си е да успееш да се срещнеш него, да започнеш разговор, да го подложиш на всички женски хитринки. Изисква се доста добра предварителна подготовка. Нещата не се нареждат от само себе си. Сложно! Много сложно...  Ако някой си мисли, че е лесно, много се лъже! Тия неща ми станаха ясни по-късно. Поувляках се първия път. Бях малко ядосана на всички мъже. Току що гаджето ме беше зарязало. Няма какво повече да ви разправям за него. Пък и той не е важен.
       Та тогава моя милост за първи път опита да съблазни някого. Не го бях правила до тогава. Просто не ми се беше налагало...Не, че съм кой знае колко хубава, но като се издокарам, хващам окото. Е, въпросният Обект тогава не се поддаде на съблазнителското ми изкуство! Говорихме си, даже и на танц ме покани, но не направи опит за нещо повече?! На другият ден докладвах за това на въпросната Клиентка и тя предложи да ме почерпи за усилията. Така се започна. Не мина много време и ме потърси нейна приятелка. Молбата и беше същата. Тогава го реших, защо да не ми стане професия?! Така и така съм без работа, ето един шанс да си изкарам честно и почтенно пари. Не регистрирах фирма. Не пуснах реклама. Устната беше по-ефикасна! Така не плащам и данъци и печалбата си е за нас. За нас, защото имам и фотограф, който ме придружава. Първия път приятелката ми дебнеше да щракне някоя компрометираща снимка. По-късно едино приятелче пое това задължение. Нали ако Обектът клъвне, трябва да има снимки, доказващи изневярата му! Е до сега все се измъквам без да стигна до края! И тук се изисква много ловкост и хитрост. Никак не е лесно. Мъжете стават неуправляеми, когато ги удари хормона, но и на това съм му намерила цаката. Понякога приятелчето ми играе ролята на разярен любовник. Друг път се явява като фотограф, който прави снимки в заведение. Може да си представите ужаса на Обектът, когато бъде сниман с мен в неприлична прегръдка... Това на бързо го охлажда. Понякога приятелчето намазва. Плащат му и той се съгласява да даде снимките(след като си е направил копие). Варианти за измъкване много...Разработили сме ги. До сега нямаме издънка!
         Клиентелата ми се разрасна, наложи се  да потърся още едно момиче. Не смогвах сама...Всяко прелъстяване е различно и се изисква определена подготовка за него. Момичето, студентка по психология,  бързо навлезе в работата и пое част от поръчките. Всеки бизнес изисква инвестиции. Бях ги направила. Имах на разположение различни перуки. Мъжете си падат по различен тип жени. Едни обичат руси, други червенокоси, с дълги или къси коси...Подготвена съм за всички случаи. В гардероба ми има голям избор от дрехи. Не всички са секси. Има и делови. Много ги превличат точно тоя тип жени. Изкуство си е, да успееш да му се харесаш. Хвърляш въдицата и чакш да захапе. Не че всеки път се получава. Понякога не кълве. Тогава с чиста съвест съобщавам на Клиентката „Верен ти е”. Радва се естествено. Друг път не става. Показваш и снимките, един вид доказателство за слабия му ангел Виждаш в очите и, че е готова да те убие.  Не ги съжалявам. Сами са  си  виновни. Кой ги кара да се съмняват. Плащат си и се измъкват. Моята съвест е чиста. Не съм направила нищо престъпно.
Има и такива които, като им дадеш снимките, подскачат до небето от радост?! В началото не ги разбирх. После ми светна!. Търсили са повод за развод. Аз им го предоставям. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Въобще бизнесът ми върви добре. Май ще се наложи да наема още няколко човека.
      Замислила съм и друго. Нали и мъжете се съмняват във верноста на жените си. Мисля да открия и такъв отдел. За сега още го обмислям... Не мога да съм сигурна в наетия персонал. Ако вземе да се влюби в обекта на прелъстяването?! Върти ми се една мисъл в главата...Може да използвам някой от приятелите ми гейове. На много не им личи, че са такива. Пък и те са толкова внимателни и галантни...Има време не бързам. Ще му дойде времето. Ще изчакам.
      Друго ме занимава в момента. Първият ми Обект. Нали тогава не се поддаде.  Е по-късно имах възможност да го срещна отново. Тя кокошката(патка, пуйка, червена шапцица) решила да му разкаже всичко. Изповядала му се?!  Намери ме. Малко се поуплаших, когато го видях. Така де, от къде да знам, как ще реагира? Оказа се, че ме е харесал... Започнахме да се срещаме. В началото просто така. Да си поговорим. Да пием по едно... Постепенно нещата станаха по-сериозни. Още не знам колко...? Наясно е с какво се занимавам. Одобрява го?! Не ми се сърди. Открихме, че сме сродни души. Той има дедективска агенция. Понякога си сътрудничим. Сега мисля, за друго, дали ако позволя на чувствата да надделеят, няма да навредят на бизнеса ми? Тия неща бързо се разчуват. Дали няма да си изгубя Клиентките? Сложно е...Много неща трябва да премисля. Пък и вече съм делова жена. Имам собствен бизнес.. От друга страна, няма да съм вечно млада. Мечтая си за семейство и деца....

      Докато реша как да постъпя   -  Внимавайте мъже! Не знаете дали няма да налетите на мен или моите момичета!

     Същото се отнася и за жените, скоро и другия ми отдел започва работа!

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. benra - Мммм...
26.06.2008 15:10
Много интересно и,както винаги, прекрасно написано.Поздрави!
цитирай
2. gothic - Добра работа, Кроти! Който започне ...
26.06.2008 15:13
Добра работа, Кроти! Който започне този бизнес, ще забогатее много бързо!!!!
цитирай
3. miralyub - ааа, ето така ми хареса:))))
26.06.2008 15:15
ааа, ето така ми хареса:))))
цитирай
4. krotalka - benra
26.06.2008 15:22
Интересно предложение за бизнес нали?!
Благодаря ти!
цитирай
5. krotalka - Пламене,
26.06.2008 15:24
не съм си го измислила! Наистина има такъв бизнес! Даже конкуренцията е голяма!
цитирай
6. krotalka - Мира,
26.06.2008 15:25
и на мен така повече ми допадна...!
цитирай
7. benra - krotalka,
26.06.2008 15:27
повече от интересно:-))
цитирай
8. hristam - Мммм...
26.06.2008 15:31
ах, това съблазняване...То си ни е в кръвта, колко му е да стане бизнес?! :))))

Чудесен разказ! Поздрав! :)
цитирай
9. gothic - Искам да се включа, ако може ;)
26.06.2008 15:36
Искам да се включа, ако може ;)
цитирай
10. krotalka - benra -
26.06.2008 15:38
възползвай се! Няма цял живот да сме от губещата страна!
цитирай
11. krotalka - Хриси,
26.06.2008 15:40
радвам се, че те усмихнах! Не е толковая лесно да съблазниш...?! Или пък е лесно...
Поздрави от мен!
цитирай
12. krotalka - Пламене,
26.06.2008 15:41
няма ли да ревнува твойта половинка? Иначе веднага те включвам!
цитирай
13. анонимен - Ти кво
26.06.2008 16:13
заплашваш ли?
:)))))))
Много свеж разказ. затова както се казва трябва да си вярваме :))))
цитирай
14. mitternacht - e т'ва
26.06.2008 16:15
си е хубав бизнес.Няма лошо.Макар че е гадно, при все, че мъжете сме слаби!!!
И много трудно някой мъж би отказал, освен ако не е с гаджето си от една-две седмици примерно.Или ако не знае за пъкления план :)
цитирай
15. krotalka - simpleman
26.06.2008 16:17
не заплашвам, просто предупреждавам!
"Проверката е висша форма на доверие" Някои ревнивци се ръководят от това!

Много усмивки от мен!
цитирай
16. krotalka - Мите,
26.06.2008 16:19
наистина си е добър бизнес! Не съм го измислила аз...Важното е, че има мъже които отказват!
цитирай
17. finbel - Първо
26.06.2008 17:06
Вижте една страхотна реклама на Sony http://escape.log.bg/article.php?article_id=8983
цитирай
18. finbel - Второ
26.06.2008 17:07
Общо взето такава идея може да хрумне само у женската глава
цитирай
19. krotalka - finbel,
26.06.2008 17:13
не е моята глава тази, която е родила идеята. Аз просто я взаимствах за разказа...
цитирай
20. cefulesteven - Професионална съблъзнителка. ...
26.06.2008 17:39
Професионална съблъзнителка. Между другото виждал съм подобни жени.

Хубаво си я описала.

цитирай
21. vmir - Върха си, Кроталке!
26.06.2008 17:43
Достоверна до мозъка на костите. О, как ме въртят в момента на шиш заради една безобидна снимка с онлайн приятели! Какво ли би било, ако беше като твоите компрометиращи снимки?
Според мен, твоя бизнес ще се разрастне неимоверно. Ето, значи как с помощта на виртуалните приключения, ревнивците ще знаят какво е в главите на половинките им!
Какъв Апокалипсис се задава - мале мила! Рай за ревнивците. Само дето ще има присъди за неизпълнени намерения и мечти - ауууууууу - върви доказвай, че не си консумирал мерака!!! Всичко е наред, обаче: Някои ще получат още един инструмент за разрушителната си стихия, а други - за съзидателната. Я си представи, че някой от втората категория съблазни половинката си ... Ами ако и двамата са от същата втора категория и се съблазнят и преоткрият ...
цитирай
22. patilan - Интересно...
26.06.2008 18:26
Може да отворите и Образователен отдел за обучение на зелените в бранша....
цитирай
23. noir - ~ N ~
26.06.2008 21:11
Охохохохо :P А може ли да си платя и някой да се опита да ме съблазни, да видя колко ми е слаб ангела? :P
цитирай
24. krotalka - Стеф,
26.06.2008 21:17
постарах се да и влеза под кожата.
цитирай
25. krotalka - vmir,
26.06.2008 21:18
наистина е рай за ревнивците. Да му мислят поддаващите се на съблазън!
цитирай
26. krotalka - patilan -
26.06.2008 21:19
други вече са го направили. Иначе идеята не е лоша...
цитирай
27. krotalka - noir
26.06.2008 21:20
дай си координатите. Ще видя какво мога да направя за теб!
цитирай
28. plamenvetren - :)
26.06.2008 22:25
Много радваш с раказа си. Иначе прилича много на филмммм. Дали е истина ?????
цитирай
29. yuliya2006 - Крот, страхотен бизнес и блестящо ...
26.06.2008 22:34
Крот, страхотен бизнес и блестящо за филм!Страхотни разказчета от живота ни поднасяш и всичко има в тях
И психология и хумор и размисъл...
с обич ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
30. felis - наааайс :)
27.06.2008 03:39
Днес ти четох поста и после го обсъдихме с приятелка. И двете стигнахме до извода, че това е страхотно и с удоволствие бихме се занимавали с нещо подобно. мяу, мяу

Браво! :)


П.С.
Една молба, продиктувана от егоизма ми - не наемай мъже. Остави дамите, отегчени от благоверните, да си кръшкат спокойно, хаха. :)
цитирай
31. krotalka - plamenvetren
27.06.2008 10:13
наистина има такъв бизнес! Невероятно звучи знам но е истина!
цитирай
32. krotalka - Джул,
27.06.2008 10:15
ако на някой сценарист му се занимава - подарявам му идеята!
Поздрави и усмивки!
цитирай
33. krotalka - felis,
27.06.2008 10:16
ще имате доста работа!
Успех в начинанието!
Весел ден!
цитирай
34. essy - Да съблазниш наистина е изкуство !
27.06.2008 10:41
То вярно, че е заложено в женската същност. Но една част от жените го правят по-тромаво. Докато друга част толкова фино го правят и са такива изкусителки, че обекта им изобщо не може да разбере в какъв капан е попаднал:))))

Много интересен разказ поднесен с фин хумор :)
Поздрави Кроталче !
цитирай
35. sis - яко!
27.06.2008 10:45
:):):):)
цитирай
36. krassko - Ха, ха, ха
27.06.2008 11:55
Размечта се Кроти. Внимавай с мечтите, че пак ще ти изтрият блога.
цитирай
37. tani4ka73 - къде да се явя на интервю?ще доведа и ...
27.06.2008 12:19
къде да се явя на интервю?ще доведа и гаджето ми за другия отдел
цитирай
38. kleopatrasv - Браво, Кроти !Чудесен замисъл и ...
27.06.2008 15:21
Браво ,Кроти !Чудесен замисъл и тактика !Страхотно преживяване беше в разказа ти и неповторимо усещане .
Поздрави от римския фестивал
цитирай
39. krotalka - essy
27.06.2008 15:24
разбрала си ме правилно!
Усмивки!
цитирай
40. krotalka - sis - яко!
27.06.2008 15:25
Наистина е така!
цитирай
41. krotalka - tani4ka73
27.06.2008 15:26
Я по-добре си отвори собствнна агенция.
Така цялата печалба ще е за теб!
цитирай
42. krotalka - krassko
27.06.2008 15:27
то на моите години, мечтите ме крепят!
цитирай
43. krotalka - Принцесо,
27.06.2008 15:29
сега си вече римлянка значи!
Чакам да разкажеш интересни неща!
цитирай
44. nonstop - :)
28.06.2008 21:31
Xaxa, Nice! :) Свежо и интересно!

Поздрави!
цитирай
45. iliada - krotalka !!!
29.06.2008 23:07
Абе бизнес ,бизнес ама тази работа си е и опасна-не мислиш ли ?
Пожелавам все пак успех !
цитирай
46. krotalka - nonstop
29.06.2008 23:19
Усмивки и поздрави!
цитирай
47. krotalka - zabavnata -
29.06.2008 23:21
Рискове има на всякъде!
цитирай
48. krotalka - iliada
29.06.2008 23:23
Опасна е, но много момичета в Германия с това си изкарват хляба!
Един репортаж за такива момичета ми даде идеята за разказа.
цитирай
49. helios - Krotalka, Интересно и много идейно!-:)))))
30.06.2008 11:01
Поздравления за разказа!:)
цитирай
50. feq - Изкуство си е наистина...
05.07.2008 12:10
но... вмъкнат ли се парите, както всяко нещо се превръща в кич!
Аз викам, без пари,... ей тъй, само...интелектуално съблазняване да пробваме.
Че то парите, казват... опорочават и най-добрите намерения!
цитирай
51. udarensamolet - добре, че съм с чиста съвест, че и...
07.07.2008 00:26
добре, че съм с чиста съвест, че иначе тоя новия отдел :))
цитирай
52. marty - Прекрасно !!!!!!!!!!
08.07.2008 20:46
Този бизнес ме изкуши .
Замисляла ли си се за конкуренцията :)))))))))
цитирай
53. krotalka - marty
08.07.2008 20:52
Започвай да действащ!
Конкуренцията няма значение!

Много усмивки от мен!
цитирай
54. aseng - Кроталке, като почнете да набирате персонал-прати едно лично!
08.07.2008 21:02
Така де, за вторият отдел съм. Трябва да има равнопоставеност:)!
А.
цитирай
55. krotalka - aseng
08.07.2008 21:04
Приет си само ако минеш предварителния тест!
цитирай
56. aseng - О, и предварителе тест?
09.07.2008 14:24
Прати ми подробностите на лични. Може и тук, разбира се, но едва ли има смисъл да отклоняваме темата:).
А.
цитирай
57. chocolina - Ахахаха
10.07.2008 18:03
Много, ама много ми хареса :))))))))))
цитирай
58. viki11 - Възможно е да е истина.
19.07.2008 15:16
Бих ползвала тия услуги, но не бих работила накова нещо.
за обектите исках да кажа. Това , че в този случай не са клъвнали не значи, че не изневеряват. Някои си имат постоянни приятелки, други си падат по друг тип жени. Трети са потайни ,не се дават лесно. Моят беше такъв. Никога няма да го хванеш. Изпипва си нещата като криминален престъпник., има такива способности и мераци. Не практикува.
Та .. това е една възможност. Но, не е гаранция за нищо. Но си мисля, колко жени ще бъдат посинени или убити след вашето разследване. Мъжете изневеряват, но също убиват половинките си, ако нещо...
Ако аз изневеря, или двамата ще сме мъртви, или единия. Ако съпругът ми изневери, не го хванах, но намирисваше яко, просто ще имам възможността евентуално да се разведа.
Не одобрявам смърт след ваша намеса. Ако 5 години мъжът ми изневерява аз не се чувствам длъжна да съм му вярна до гроб .. от простотия. Бих се развела, но това е мой избор, повечето биха си гледали живота.
цитирай
59. krotalka - Вики,
19.07.2008 16:40
в Германия наистина има такива агенции. От там съм взела идеята за разказа.
Как и защо постъпват така различните хора, не мога да съдя...
Аз по-принцип не съм ревнива. За благоверният не мога да твърдя същото, но вече 34 години сме заедно!
цитирай
60. mmmmmmmmm - Любопитно,
21.07.2008 10:33
интересно и така добре разказано,че бях готова да поздравя за новия бизнес:)))
Но,само поздравления за хубавия разказ!:)))
цитирай
61. анонимен - ;)!
24.07.2008 01:08
Попаднах случайно...
Много ми хареса!
...няма как да подмина без да споделя :)
цитирай
62. cucu - Хм...
15.08.2008 22:22
прелюбопитен и съвсем не невъзможен разказ :)))
цитирай
63. анонимен - Наистина много свежарска и интересна идея.
23.08.2008 15:44
Очаквам с нетърпение още разкази, които да прочета.
цитирай
64. verde - Браво, браво! Много свеж разказ!
05.09.2008 10:24
Браво, браво! Много свеж разказ!
цитирай
65. brey7 - Да,интересна фабула
10.01.2009 17:45
и пипната.
Сетих се за една моя стара мисъл по повод разказа ти -Жени,пазете мъжете си,те са ваши!
цитирай
66. анонимен - !
04.06.2011 22:59
spored men ne se obvarzvai
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krotalka
Категория: Хоби
Прочетен: 1209293
Постинги: 98
Коментари: 2828
Гласове: 20000
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031